Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

En simpel og solid husforsikring

Se hvordan på 1 minut

NEXT Husforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Husejeransvar

Læs mere

Bygningsbrand

Læs mere

Bygningskasko

Læs mere

Glas og sanitet

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Rør og Kabel

Læs mere

Insekt og Svamp

Læs mere

Stikledning

Læs mere

Råd

Læs mere

Udvidet dækning

Læs mere

BEREGN HUSFORSIKRING

Hvad siger vores kunder om vores Husforsikring?
Har lige været inde på next hjemmeside og lave beregninger på om det kunne betale sig at flytte mine forsikringer over til next forsikring. Havde nogle spørgsmål til dette og fik meget hurtigt svar. Sparede flere tusind kroner om året så nu er mine forsikringer flyttet over til next

Carsten Kjærsgaard

Vordingborg, DK

Online forsikring med Next er Nemt. Lige fra tilbud til opsæt og betaling. Så bare bliv kunde her, nemt og MEGET billigt. Når forsikring sælger ringer og vil give tilbud, så trækker de sig altid, når jeg siger hvor jeg er forsikret, det er min garanti for at jeg har en god pris.

Morten Frost Larsen

Bjerre, DK

Jeg har idag tegnet forsikringer ved Next forsikring. Og udover at jeg sparer en masse penge så har jeg fået en super velkomst og god hjælp af online servicen. Det ser lovende ud.

June Lanng

Randers, DK

Godt at vide

Betingelser

Læs mere

Alternativ energi

Læs mere

Tilbygning/ombygning

Læs mere

Godt af vide om husforsikring

At eje og bo i et hus er en stor glæde for mange familier, men med huset følger også en masse forpligtelser og risici. Som husejer kan du nemlig komme ud for, at der opstår skader på dit hus, som du selv bærer det økonomiske ansvar for at udbedre. Som husejer er du selv ansvarlig for at udbedre de skader, der kan opstå på selve bygningen, du bor i. Dette kan være skader, der påføres som resultat af storm, brand, indbrud eller hærværk. Det kan også tænkes, at der sker brud på nogle af de rør og kabler, der eksisterer i dit hus, men som ikke kan ses med det blotte øje. Det kan også være at dit hus bliver angrebet af svamp og insekter, som kan skade husets træværk, eller at du får konstateret råd i husets trækonstruktioner, der kan påvirke bygningens bære- og/eller funktionsevne. Sådanne skader vil du som husejer selv være ansvarlig for at udbedre og selv skulle betale, med mindre du har sørget for at tegne en forsikring til dit hus med dækning herfor.

Din husforsikring indeholder altid dækning for dit ansvar som husejer hos NEXT Forsikring

At være ansvarlig for skader, der kan ske på husets bygning, er dog ikke det eneste ansvar, du har som husejer. Når du ejer et hus, bærer du også ansvaret for at vedligeholde den tilhørende grund og sikre, at den er sikker at befærde sig på. Har du fortov foran dit hus, er du ansvarlig for at holde det rent året rundt. I den kolde vinterperiode er det derfor dit ansvar at sikre, at fortovet er ryddet for sne og is, så forbipasserende ikke kommer til skade. Eksempelvis, hvis du ikke har ryddet dit fortov foran din grund for sne, der kommer en person gående med sin hund og falder foran dit hus, fordi der er glat, vil du kunne risikere at skulle betale erstatning, hvis denne person kommer til skade. Hvis du har tegnet en husforsikring hos NEXT Forsikring, så vil du helt automatisk have dækning for en sådan skade gennem vores dækning husejeransvar.

Hvad omfatter en husforsikring?

Husforsikringen er en forsikring, der ikke kun omfatter selve huset du bor i. En husforsikring dækker også alle andre bygninger på din adresse. Det vil altså sige, at husforsikringen også eksempelvis dækker din garage, carport, udestue eller udhus. Udover selve bygningerne på adressen så er, hvad der kan betragtes som fast bygningstilbehør også omfattet af husforsikringen som eksempelvis hårde hvidevarer, vand- og varmeinstallationer, samt glas og sanitet.

Skal jeg have en forsikring til mit hus?

Det er ikke altid et krav, at du skal have en forsikring til dit hus, ligesom du ifølge loven skal have en ansvarsforsikring til din bil og din hund.

Men, hvis du har lånt penge til at købe dit hus, så er det ofte et krav fra din bank, at du tegner en husforsikring. Nærmere vil det sige, at hvis du har lånt penge gennem din bank til dit hus, skal du sørge for at tegne en husforsikring med dækning for brand.

En husforsikring kan indeholde mange forskellige dækninger ud over dækning for brand. Det er dog frivilligt, om du ønsker at tegne øvrige dækninger til din husforsikring, hvis du har lån i huset.

Få en god forsikring til dit hus hos NEXT Forsikring

Desværre er det de færreste, som formår at bo i et hus gennem mange år uden at støde på skader. Skader på dit hus kan pludselig kræve store udgifter, hvis ikke man har en husforsikring og derigennem har forsikret sig mod sådanne situationer. Hvis du som husejer vil undgå risikoen for pludselig at stå med en stor regning, bør du sikre dit hus med en god husforsikring, der kan sikre dig en god dækning, hvis uheldet skulle ske. Hos NEXT Forsikring kan vi tilbyde dig og din familie en forsikring til jeres hus, som kan give dig og familien ro i sindet. Vores husforsikring kan eksempelvis gå ind og dække, hvis der sker skade på dit hus på grund af brand, storm, hærværk, indbrud, hvis der konstateres brud på skjulte rør og kabler, eller hvis dit hus bliver angrebet af råd, insekt eller svamp, der ødelægger husets træværkskonstruktioner.

Hvad dækker en husforsikring hos NEXT Forsikring?

Hos NEXT Forsikring kan du selv sammensætte en god husforsikring online, som passer til netop dine og resten af husstandens behov. Vores husforsikring består både af obligatoriske dækninger og dækninger, som du frivilligt kan vælge, om er nødvendige for dig og din familie at have til forsikringen til jeres hus.

Husforsikring hos NEXT Forsikring: Obligatoriske dækninger

Når du vælger at tegne en husforsikring hos os, så er der visse dækninger, som du helt automatisk får med til din husforsikring. Hos NEXT Forsikring er følgende obligatoriske dækninger og en fast del af din husforsikring:

  • Husejeransvar
  • Bygningsbrand
  • Bygningskasko
  • Glas og sanitet
  • Retshjælp

Husforsikring hos NEXT Forsikring: Valgfrie dækninger

Udover de obligatoriske dækninger til husforsikringen kan du også vælge mellem en masse andre dækninger til din husforsikring. Vi anbefaler som udgangspunkt altid, at man tegner en husforsikring, som dækker mest muligt og derved giver dig den bedste sikkerhed. Hos NEXT Forsikring kan du vælge at tilføje følgende dækninger til din husforsikring:

  • Rør og kabel
  • Insekt og svamp
  • Stikledning
  • Råd
  • Udvidet dækning

Billig husforsikring online hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en pris på deres husforsikring. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og tunge administrative omkostninger væk, som betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste husforsikringer. Det gør vi uden at gå på kompromis med den gode dækning på vores husforsikring.

Beregn en pris på forsikringen til dit hus hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan få et overblik over, hvilken husforsikring vi kan tilbyde til dit hus her hos NEXT Forsikring. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på din husforsikring. Det betyder nemlig, at du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på forsikringen til dit hus, der samtidige dækker netop dine behov. Du skal altså ikke sidde og vente i en telefonkø og bruge tid med en sælger for at få tegnet en billig, god og dækkende husforsikring. Hos NEXT Forsikring kan du helt selv beregne og oprette en husforsikring online via vores forsikringsplatform og selvbetjeningsløsning. Hvis der undervejs opstår spørgsmål i beregningen af husforsikringen, sidder vi klar til at hjælpe dig på vores online chat eller via mail.

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os