Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

Bestil en hundeforsikring med få klik


NEXT Hundeforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvarsdækning

Læs mere

Udvidet ansvarsdækning

Læs mere

Hundesyge

Læs mere

BEREGN HUNDEFORSIKRING

Hvad siger vores kunder om vores Hundeforsikring?
Startede med en bilforsikring der var halv pris af andre forikringselskaber og har herefter flytte alle andre forsikringer og har sparet :)

Peter Emil Munch Jørgensen

Hillerød, DK

Dejligt nemt. Priserne er i bund. Hurtig korrespondence ved både chat og mail.

Thomas Theo Egholm Andersen

Jægerspris, DK

Godt at vide

BETINGELSER

Læs mere

Godt af vide om hundeforsikring

En hund betragtes af mange for at være menneskets bedste ven og bliver for mange familier set som en forlængelse af familien og en naturlig del af familiens hverdag. At være hundeejer kan tilføje en masse glæde og selskab til familiens dagligdag for både store og små, men som hundeejer følger også forpligtelser og udgifter. Med en hundeforsikring til din hund fra NEXT Forsikring vil du være godt dækket ind i forhold til de forpligtigelser og udgifter, der følger med som hundeejer. Når du ejer en hund, pådrager du dig nemlig ansvaret over for andre og deres ejendele på vegne af din hund. Herudover kan du som hundeejer også have store udgifter, hvis din hund skulle blive syg og have brug for at komme en tur til dyrlægen.

Hos NEXT Forsikring tilbyder vi dig en god og dækkende forsikring til din hund, som dækker det erstatningsansvar, du kan pådrage dig på vegne af din hund. Vores hundeforsikring kan også gå ind dække dine udgifter, hvis din hund er blevet syg eller kommet til skade og har brug for at komme til dyrlægen.

Hvad skal din hundeforsikring indeholde?

Hvis man bor i Danmark og ejer en hund, er man ifølge Hundelovens § 8 forpligtiget til at tegne en ansvarsforsikring til sin hund. Den lovpligtige hundeansvarsforsikring kan nemlig gå ind og dække det ansvar, du som hundeejer kan pådrage dig vegne af din hund over for andre personer, deres ejendele og andre dyr. Det betyder, at den lovpligtige ansvarsforsikring til din hund kan gå ind og yde erstatning, hvis din hund skulle gøre skade på et andet dyr, en person eller deres ejendele.

Det kan eksempelvis være, at du går tur med din hund, og I på jeres tur møder en anden hundeejer, der er ude at gå med sin hund. I mødet med den anden hund kommer din hund til at bide den anden hund, som efterfølgende har brug for at komme til dyrlægen på grund af din hunds bid. Her kan den lovpligtige hundeansvarsforsikring gå ind og dække udgifterne den anden hundeejer har til dyrlægen i forbindelse med bidet.

Hvad kan forsikringen til din hund også indeholde hos NEXT Forsikring?

Hos NEXT Forsikring er det ikke kun den lovpligtige ansvarsforsikring din hundeforsikring kan indeholde. Forsikringen til din hund kan også indeholde en udvidet ansvarsdækning (figurant dækning) og en sygeforsikring til din hund.

Udvidet ansvarsforsikring:

Hos NEXT Forsikring kan du let tilvælge udvidet ansvar som dækning til din hundeforsikring. En udvidet ansvarsforsikring kan være nødvendigt for dig at tilvælge til hundeforsikringen, hvis du går til træning eller udstilling med din hund. Din hund kan nemlig lave skade på fx dommere, instruktører eller figuranter. Sådanne skader kan ikke dækkes af en almindelig hundeforsikring, der indeholder den lovpligtige ansvarsforsikring. Hvis du går til træning eller udstilling med din hund, er det derfor vigtigt, at du sørger for at tegne en udvidet ansvarsforsikring som dækning til din hundeforsikring.

Hundesyge:

Hos NEXT Forsikring kan du også tilvælge en sygeforsikring som dækning til din hundeforsikring. Med hundesygeforsikring til din hund fra NEXT Forsikring, vil du få hjælp til at få dækket de fleste udgifter, hvis din hund skal til dyrlægen.

Hundesygeforsikringen dækker bl.a. dyrlægeudgifter ved behandling og undersøgelsen:

  • Til selve behandlingen af din hund.
  • Hvis din hund skal opholde sig på et dyrehospital eller en dyreklinik.
  • Til nødvendige røntgenfotograferinger af og elektrokardiografi på din hund.
  • Til laboratorieprøver som eksempelvis vævsprøver m.v. af din hund.
  • Til den medicin, som dyrlægen direkte giver til din hund under en konsultation, eller mens din hund er indlagt.
  • Til behandling af skade på din hunds tænder, hvis skaden er sket på grund af en ulykke.

Billig hundeforsikring hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en pris på forsikringen til deres hunde. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og tunge administrative omkostninger væk, som betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste hundeforsikringer. Dette kan vi gøre, uden vi er gået på kompromis med den gode dækning på vores hundeforsikring.

Beregn en pris på forsikringen til din hund hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan få et overblik over, hvilken hundeforsikring vi kan tilbyde til din hund her hos NEXT Forsikring. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på din hundeforsikring. På denne måde skal du nemlig ikke bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på en forsikring til din hund, der samtidig dækker dine og din hunds behov.

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os