Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

Få en god og billig forsikring til din campingvognNEXT Campingvognsforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Kasko

Læs mere

Indbo

Læs mere

Vejhjælp

Læs mere

BEREGN CAMPINGVOGNSFORSIKRING

Hvad siger vores kunder om NEXT Forsikring?
Er generelt træt af telefonkøer, og unødvendig spildtid ved behandling af mine forsikringer.. Hos next klares mine korrespondancer over mail eller chat. Smidigt og med lave priser til følge, da de ikke bruger unødige midler, til dyre hovedkvarterer og ekstra ansatte.. Fedt med en selskab som følger med tider, og forstår deres kunder behov.. Tak.. vh klaus olsen

Klaus Olsen

Himmelev, DK

Jeg har haft Next forsikring i længere tid. Altid har det været nem at anmelde skader og få svar. Udbetaling af skade erstatning er også i fremragende klasse. Beløbet kommer ind på nem-konto, så snart sag er afklaret. Det nem at bruge siden chat system og medarbejder yderste kompetent, hjælpsomme og giver god vejledning. Der sker også hurtigt opfølgning på mail. De sager jeg har haft med Next forsikring er næsten altid blevet løst med fuld tilfredshed. De få, hvor det ikke er sket, er helt i overenstemmelse med betingelserne. Har ikke oplevet nogen fejlbehandling. Har ingen problemer med det kun er internet baseret. Dejlig og lige til webside og godt overblik. Dejligt at anmeldelser kan håndteres når, man har tid til det. Det nem at ændre sine forsikringer. Måneds betaling er bare ekstra plus. Kan kun anbefaler selskabet til andre. De alle fem stjerner værd.

Carsten Povlsen

Randers, DK

Til trods for at Next er et rent online forsikringsselskab er de altid til at komme i kontakt med, da de har en chatfunktion på deres hjemmeside. De er altid SUPER hjælpsomme, arbejder hurtigt og er virkelig billige! Jeg er glad for at jeg skiftede til Next og kan klart anbefale andre at gøre det samme!!!

Nichlas Larsen

Aars, DK

Godt at vide

Betingelser

Læs mere

Godt at vide om din campingvognsforsikring

Hos NEXT Forsikring har du mulighed for at tegne en god og dækkende forsikring til din campingvogn. Med en campingvognsforsikring fra os, vil du være godt dækket ind, hvis der eksempelvis skulle ske skader på din campingvogn.

Skal jeg tegne en ansvarsforsikring til min campingvogn?

Det er normalt ikke nødvendigt at skulle tegne en separat forsikring til sin campingvogn, som dækker ansvarsskader campingvognen kan forårsage. Hos NEXT Forsikring vil din campingvogn automatisk være forsikret i forhold til ansvarsskader via bilens trækrogsforsikring.

Hos NEXT Forsikring er bilens trækkrog automatisk meddækket under bilens forsikring. Det betyder, at hvis du har en bilforsikring i NEXT Forsikring og køber en campingvogn, vil dit påhængskøretøj automatisk være ansvarsforsikret, når din campingvogn er efterspændt bilen, du har forsikret hos NEXT Forsikring.

Hvad dækker en campingvognsforsikring fra NEXT Forsikring?

Når man tegner forsikring af sin campingvogn hos os, så indeholder campingvognsforsikringen automatisk dækning for kasko og for campingvognens indbo.

Dækning under campingvognsforsikringen: Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen er en obligatorisk dækning under campingvognsforsikringen hos NEXT Forsikring. Kaskoforsikringen til din campingvogn dækker skader, der kan ske på selve campingvognen. Det kan eksempelvis være, at der sker skader på din campingvogn ved et færdselsuheld, parkering, hærværk eller brand. Sådanne skader kan være dækket under forsikringen til din campingvogn hos NEXT Forsikring. Campingvognsforsikringens kaskodækning vil også gå ind og yde erstatning, hvis din campingvogn bliver udsat for tyveri.

Kaskoforsikringen til din campingvogn dækker ikke kun skader på selve campingvognen, men også vognens fortelt, tilbehør, der er fastmonteret til campingvognen samt standard og afmonteret tilbehør, når det alene bruges til campingvognen.

Dækning under campingvognsforsikringen: Indboforsikring

Med en campingvognsforsikring fra NEXT Forsikring er campingvognens indbogenstande også forsikret. Forsikringen til din campingvogn indeholder automatisk dækning for campingvognens indbo på op til 20.000 kr. Der er muligt at forhøje denne sum, hvis campingvognens indbo har en værdi, som overstiger dette beløb.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det kun er campingvognens faste indbo, som er dækket under campingvognsforsikringen og ikke indbo, man tager med sig hjemmefra. Indbogenstande man tager med hjemmefra, skal dækkes af en normal indboforsikring og ikke campingvognsforsikringens dækning for indbo.

Tilvælg vejhjælp som dækning til din campingvognsforsikring

Hos NEXT Forsikring har du mulighed for at vælge vejhjælp som dækning til din campingvognsforsikring. Med vejhjælp som dækning til forsikringen af din campingvogn kan du være sikker på, at hjælpen altid er i nærheden, hvis behovet for vejhjælp til din campingvogn skulle opstå. Det er SOS International, der står for at yde assistance, hvis din campingvogn skulle få brug for vejhjælp på de danske eller europæiske veje.

Vejhjælp til din campingvogn dækker både i Danmark og i resten af Europa. SOS Dansk Autohjælp er klar til at hjælpe med eksempelvis bugsering og fritrækning/bjærgning af din campingvogn samt hjulskifte og punktering. Hvis din campingvogn skulle få brug for vejhjælp i Danmark, kan du også selv bestemme, hvilket værksted SOS Dansk Autohjælp skal transportere din campingvogn til.

Billig campingvognsforsikring hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en pris på forsikringen til deres campingvogn. Vi har også valgt at skære alle unødvendige og administrative omkostninger væk, som betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste campingvognsforsikringer. Dette gør vi, uden at vi er gået på kompromis med den gode dækning på vores campingvognsforsikring.

Beregn en pris på forsikringen til din campingvogn hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan få et overblik over, hvilken campingvognsforsikring vi kan tilbyde til din campingvogn her hos NEXT Forsikring. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på din campingvognsforsikring. På denne måde skal du nemlig ikke bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på en forsikring til din campingvogn.

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os