Ved at besøge next.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

Beregn og køb din bilforsikring

DK

NEXT Bilforsikring kan indeholde følgende dækninger:

Ansvar

Læs mere

Retshjælp

Læs mere

Kasko

Læs mere

Førerulykke

Læs mere

Vejhjælp

Læs mere

Udvidet glasdækning

Læs mere


FRISKADER

GRATIS REPARATION AF STENSLAG MED KASKO

BEREGN BILFORSIKRING

Hvad siger vores kunder om vores Bilforsikring?
Super fantastisk forsikringsselskab. Altid hjælpsomme og venlige. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer :-) Og så er de jo billige :-)

Christina Marie Jensen

, DK

Så dumpede der lige en email ind om at ens bilforsikring var faldet i pris her op til weekenden :) Next forsikring giver en god pris, og det er gode folk der står bag firmaet. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra :)

Simon Mosbjerg Mørch

Randers, DK

Kunde i 14 dage. Får nu mail at bilforsikring er sat ned med 1200 kr årligt!! Har jeg aldrig oplevet før!!

Brian Magnussen

Esbjerg, DK

Godt at vide

Betingelser

Læs mere

Bonus/anciennitet

Læs mere

Rødt & grønt kort

Læs mere

Ind- & omregistrering

Læs mere

Godt at vide om din bilforsikring

Om du skal til at have din første bil, skal købe en helt ny bil, skal købe en brugt bil, eller husstanden skal have bil nummer to, så er der mange ting, der skal tages stilling til. Når du køber en bil, skal du ikke kun tage stilling til, hvilken bil der passer til dit og resten af husstandens behov, hvor langt bilen skal kunne køre på literen, eller hvor stor bilen skal være. Det er lige så vigtigt at vælge den rigtige forsikring til sin bil, så man kan føle sig tryg og godt dækket ind, når man kører på de danske veje.

Hvad skal min bilforsikring indeholde?

Danmark er det lovpligtigt i henhold til Færdselsloven, at du som bilejer sørger for at tegne en bilforsikring, da ansvarsforsikringen til din bil går ind og dækker de skader, din bil kan forårsage på andre mennesker og deres ting. Hos NEXT Forsikring er den lovpligtige ansvarsforsikring til din bil en obligatorisk dækning i alle dækningsvarianter af vores bilforsikring. Med en ansvarsforsikring til din bil fra NEXT Forsikring står du ikke selv med ansvaret for at skulle betale erstatning for den skade, din bil kan forårsage, hvis du eksempelvis er involveret i et færdselsuheld.

Hvilke dækninger kan jeg selv bestemme, om min bilforsikring skal indeholde?

Udover den lovpligtige ansvarsforsikring til din bil kan din bilforsikring indeholde mange andre dækninger, som er op til dig, om du vil tegne eller ej. Det vil sige, at du selv bestemmer, om du ønsker at tilvælge yderligere dækninger til din bilforsikring udover den lovpligtige ansvarsforsikring. Du kan derfor helt selv vælge, om du også vil have, at forsikringen til din bil skal indeholde dækning for kaskoskader, vejhjælp, førerulykke eller udvidet dækning for glasskader.

Kaskoforsikringen til din bil kan betegnes som bilens ulykkesforsikring og dækker eksempelvis skader på din egen bil ved færdselsuheld mv., tyveri fra din bil, hvis din bil skulle blive stjålet, eller hvis din bil bliver udsat for hærværk. Når din bilforsikring indeholder kasko som dækning, vil forsikringen til din bil også gå ind og dække de skader, du ved et uheld kommer til at lave på din bil.

Hos NEXT Forsikring tilbyder vi billige bilforsikringer, hvor du kan tilvælge kasko som dækning til forsikringen. Hvis din bil er af nyere dato, kan det være klogt at tegne en kaskoforsikring til bilen, da du med kasko som dækning kan få hjælp fra forsikringen til at udbedre skaderne, der kan ske på din egen bil.

Husk, at hvis du har leaset din bil, er det ofte et krav fra leasingselskabet, at du tegner en bilforsikring, hvor du har kasko som dækning.

Hvad indeholder en billig bilforsikring hos NEXT Forsikring altid?

Frit værkstedsvalg

Hos NEXT Forsikring skal du ikke bekymre dig om, at du skal benytte et bestemt værksted, hvis du få en skade på din bil, som er dækket af din bilforsikring. Vi har nemlig frit værkstedsvalg her hos NEXT Forsikring, så du kan vælge det værksted, som enten ligger tættest på din bopæl, skadesstedet eller et værksted, som du i forvejen har gode erfaringer med.

Vi har hos NEXT Forsikring lavet et samarbejde med en masse forskellige værksteder rundt omkring i landet, som vi kalder for vores fordelsværksteder. Ved at vælge et af vores fordelsværksteder ved en forsikringsskade vil du af dette fordelsværksted blive tilbudt en gratis låne bil, mens din egen bil bliver repareret.

Hvad kan din billige bilforsikring hos NEXT Forsikring også indeholde?

Udover at du hurtigt kan beregne en pris på forsikringen til din bil hos os, kan du også skræddersy en bilforsikring, som dækker netop dine behov. Du kan online i beregningen af din bilforsikring hos os tilvælge og fravælge dækninger og justere selvrisiko, så du er sikker på, at du tegner den helt rigtige forsikring til din bil.

Gratis reparation af stenslag på glas med kasko

Det er næsten umuligt at være bilejer i Danmark uden at få et par stenslag på sin bil. Hvis du vælger at tegne kasko som dækning til din bilforsikring hos NEXT Forsikring, vil det være helt gratis for dig at få repareret stenslaget. Det vil altså sige, at du ikke vil blive opkrævet selvrisiko for at få repareret stenslaget, hvis ruden ikke skal skiftes, hvis du har en kaskoforsikring til din bil hos NEXT Forsikring.

Friskade

Friskade hos NEXT Forsikring betyder, at du alligevel vil rykke til et billigere bonustrin, hvis du får en skade, samt at selvrisiko ikke bliver opkrævet, medmindre der er tale om en glasskade, som ikke kan repareres.

Hos NEXT Forsikring får man helt automatisk friskade som en del af forsikringen til sin bil, hvis man som minimum også tegner kasko som dækning til sin bilforsikring.

Billig bilforsikring hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring har vi ikke kun fokus på at gøre det let for vores kunder at beregne en billig pris på deres bilforsikring. Vi har også valgt at skære alle unødvendige, store og tunge administrative omkostninger væk, som betyder, at vi kan tilbyde en af markedets billigste bilforsikringer. Dette gør vi uden at gå på kompromis med den gode dækning på vores bilforsikring.

Beregn en pris på forsikringen til din bil hos NEXT Forsikring

Vi ved, at forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i og har derfor opbygget en forsikringsplatform, så du nemt kan få et overblik over, hvilken bilforsikring vi kan tilbyde til din bil her hos NEXT Forsikring. Vi har valgt at lægge kræfter i at lave en brugervenlig forsikringsplatform, som gør det let for dig at beregne en pris på din bilforsikring. På denne måde skal du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at finde en billig pris på en forsikring til din bil, der samtidig dækker netop dine behov.

Brug for hjælp?

Skriv til vores kundeservice!

Kontakt os